http://proxy.conventus.dk/kalender/ical.php?forening=15225&bruger=135214&key=oxmeICk8GmeLQgT5KkqPXJ3FATmF4LFi
top of page

Konflikthåndteringskursus

I oktober blev der afholdt et konflikthåndterings kursus over to dage for cafeens brugere. Det var tidligere politimand, Allan Schurmann, der i dag er underviser for Center for Konfliktløsning der underviste os.

 

Det var en stor succes.

 

Allan Schurmann og Kaj Larsen havde fået tilpasset undervisningsmaterialet og eksemplerne, så det kunne være situationer der nemt kunne opstå i cafeen. På den måde fik vi vendt mange problemstillinger inden problemet opstod.

 

Vi lærte at arbejde med konflikttrappen, hvor man går ind og vurderer på, hvilket niveau konflikten ligger, og om det er nødvendigt at søge hjælp for at få den løst. Vi skulle også ind og kigge på os selv, og vurdere, hvordan vi hver især agerer i en konfliktsituation.

Det var et meget lærerrigt kursus, og efter kurset er vi blevet enige om, at holde hinanden op, på det vi har lært. En plakat med konflikttrappen er kommet op at hænge i cafeen, og punktet ”konflikt-håndtering” vil fremover være at finde på dagsordenen til samtlige husmøder. Vi vil konflikterne til livs, og have en god stemning i cafeen.

CAFE RUSFRI

- For dig der har taget et valg

bottom of page