http://proxy.conventus.dk/kalender/ical.php?forening=15225&bruger=135214&key=oxmeICk8GmeLQgT5KkqPXJ3FATmF4LFi
top of page

Bliv støttemedlem  

Når du har fået din egen profil i vores kartotek kommer vi til betalingen af kontingentet. Her skal du bruge de oplysninger du fik tilsendt i mailen ovenfor. Vælg abonnementet nedenfor. Log på med brugernavnet som er din e-mailadresse og en adgangskode. Tast dine kortoplysninger. Du kan se handelsbetingelser for abonnementet ved at klikke her

INDBETAL DIT KONTINGENT VIA NETBANK

Hvis du ikke har betalingskort kan du i stedet indbetale dit kontingent via netbank til vores konto i Sparekassen Kronjylland, Randers, Reg.7980 Konto nr. 0000053678.​ Husk at anføre dit medlems id fra profil oprettelsen.

Har du spørgsmål eller er i tvivl med hensyn til dit kontingent og betaling, kan du altid kontakte kassereren, Anette på caferusfri@gmail.com eller 20 82 03 81

Vi mener det er vigtigt, at der står en stor og stærk forening bag cafeen. Jo større forening, jo større chance for at blive hørt, og skabe opmærksomhed omkring vores aktiviteter.

 

Ved at melde dig ind i foreningen styrker du Cafe Rusfri og vores arbejde for brugerne. Du kan som medlem øve indflydelse på foreningens arbejde. Du kan også vælge at gå aktivt ind i de mange spændende opgaver, som Cafe Rusfri varetager, og du kan naturligvis deltage i foreningens forskellige arrangementer. 

Prisen for medlemskab er:
 

  • for private personer 50 kr. pr. år

  • for virksomheder og organisationer 300 kr. pr. år.

 

Kontingentet følger kalenderåret, og opkræves i begyndelsen af året.

 

Den 01-01-2023 betales der for hele 2023. Melder man sig ind efter den 01-07-23 betales ½ kontingent.

Her på hjemmesiden kan du oprette dig i vores medlemskartotek og betale kontingent med betalingskort. 

TRIN 1 - OPRET PROFIL

Som det første skal vi have oprettet en profil på dig i vores medlemskartotekDet sker ved at du trykker på knappen "Opret profil første gang" herunder og udfylder formularen. I feltet medlemsnummer skal du skrive tallet 0Ved telefonnummer og mobilnummer skal du skrive det samme nr., altså det ene telefon nr. du vil kontaktes på og ved e-mailadressen skal du anføre en e-mailadresse som foreningen må kontakte dig på og sende medlemstilbud på. Herefter kommer 4 ja/nej spørgsmål om hverdagen i cafeen. Nu kan du trykke på opret profil og i løbet af få minutter vil du få en mail tilsendt med medlemsid, brugernavn og adgangskode.

TRIN 2 - BETAL KONTINGENT

SCA krav om 3D Secure:
Nets og bankerne gør internethandel mere sikker ved at indføre 3D Secure på online betalinger.
Hvis du ik
ke har tilmeldt dit betalingskort til modtagelse af sms-kode fra Nets, kan du gøre det her, og læse om den nye 3 D Secure: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite. Når dit kort er tilmeldt, skal du bruge din valgte kode og den du modtager via en SMS for at godkende betalingsprocessen. 

 


 

CAFE RUSFRI

- For dig der har taget et valg

bottom of page