http://proxy.conventus.dk/kalender/ical.php?forening=15225&bruger=135214&key=oxmeICk8GmeLQgT5KkqPXJ3FATmF4LFi
top of page

Foredrag med Torben Hein

Tirsdag den 25. oktober 2016 blev der afholdt åbent hus i cafeen. Hele 57 gæster mødte op til en spændende aften der først bød på et lille traktement, herefter velkomst v/ Asger Brandstrup, der kort fortalte om Cafe Rusfri’s eksistens.

 

Dernæst gav tidligere misbruger og x-factor deltager Torben Hein et foredrag. Hans foredrag var en hudløs og ærlig beretning om sit liv som misbruger og kriminel. Det er en historie om en barndom fuld af omsorgssvigt, institutioner, håbløshed, og en historie om en konstant følelse af hele tiden at være forkert. Han fortalte om, hvordan misbruget startede, hvordan det hele eksploderede i kriminalitet, flere stoffer, dødsfald, 23 års misbrug og mange fængselsophold. Og til slut om kampen tilbage til livet, og om at starte et nyt liv helt fra bunden.

 

Under foredraget var der en spørgerunde, og Torben sluttede af med at synge og spille to sange, som han selv havde komponeret. Den ene af sangene, havde han skrevet til en kæreste, som døde af en overdosis, mens han selv sad i fængsel.

 

Torben var meget levende og ægte i sin fortælling. Det ene øjeblik var der grin og latter, og det næste øjeblik sad alle med en klump i halsen og med tårer i øjnene.

 

En fantastisk aften i Cafe Rusfri.

CAFE RUSFRI

- For dig der har taget et valg

bottom of page