Om Cafeen / Vi mindes

Vi mindes

 
Morten Andersen (1966-2017)
 
Det kom som et chok for os alle, da vi først i oktober fik besked om, at vores faste bruger gennem flere år, Morten Andersen, pludselig var blevet fundet død i sin lejlighed.
 
Morten var en elsket Randers dreng. Han blev født i Nordbyen i 1966, og voksede op på Nørrebrogade. Som barn gik Morten på Hadsundvejens skole, og som ung blev han udlært farvehandler ved Sadolin. Han arbejdede i en farvehandel i Rønde i 8 år, og kom derefter i malerafdelingen i XL i Vorup i 10 år. I 40 år har han spillet fodbold i Dronningborg fodboldklub.  
 
Morten var en stolt far til tvillingedøtrene Nanna og Matilde på 19 år. Morten elskede sine piger over alt på jorden, og hans ånd og milde væsen lever helt sikkert videre i dem, såvel som i pigernes mor, hvem Morten var gift med i 18 år. 
 
Morten var et behageligt menneske, let at omgås og en ven af alle han traf. Han var en hjælpsom sjæl af den sjældne slags. Han var god til at hjælpe andre - særligt sin familie, men i cafeen var han også den der altid gav en hjælpende hånd.
 
Morten havde let til smil, mange kvikke bemærkninger, og var særdeles god til børn. Han var samtidig et roligt gemyt hvilket gjorde ham til en fantastisk lytter, hvilket der ofte var brug for i cafeen.
 
Det var en meget trist dag, da vi tog afsked med Morten ved hans bisættelse fra Kristrup Kapel torsdag den 12. oktober 2017. Efter bisættelsen blev der afholdt en mindekomsammen i cafeen.
 
Mortens søster Marlene og hendes mand kom på besøg i cafeen kort efter Mortens død. Marlene ville se det sted, som havde betydet så meget for hendes bror. I et kort - vedlagt en æske chokolade - havde hun skrevet: "Jeg er så glad for, at der findes et sted som det her - og nogle mennesker som jer". "Tak Marlene, du og resten af familien er altid velkommen til at besøge cafeen. Vi er glade for, at vi kunne være der for Morten, og han vi altid være savnet".
 
Æret være Mortens minde. 
 
 
 
 
 
 
Susanne Kvist Jørgensen (1964-2015)
 
Det kom som et chok da vi sidst i april fik meddelelsen om, at vores elskede bruger gennem flere år, Susanne Kvist Jørgensen "Susse", var blevet fundet død i sin lejlighed. 
 
Susse blev født i Gjessing i 1964. Som barn gik hun på Allingåbroskolen, og som ung blev hun udlært social og sundhedshjælper, hvilket fag hun arbejdede med indtil hun gik på førtidspension.
 
Susanne var single og havde ingen børn, men efterlod sig sin far, søster og niece, hvem hun var meget knyttet til. Hun og søsteren tog ofte på rejser og så fremmede kulturer.  
 
Susanne var et varmt og kærligt menneske. Hun havde let til smil og var lattermild. Hun var også et godt menneske der altid havde overskud til at hjælpe andre, og til at trøste dem der havde brug for det. - Og hun var et af den slags mennesker der aldrig forlangte noget til gengæld når hun velvilligt havde givet en hånd med. 
 
Det var en meget trist dag da vi tog afsked med Susanne ved hendes bisættelse fra Sct. Peders Kirke den 5. maj 2015 kl. 13.30. Efter bisættelsen blev der afholdt en mindekomsammen på Rusmiddelcentret. 
 
Æret være hendes minde. 
 
  
Cafe Rusfri | CVR: 35 30 68 89 | Gl. Hadsundvej 1A, 8900 Randers  | Tlf.: 93 85 01 33 | caferusfri@gmail.com