top of page

INVITATION TIL AFSKEDSRECEPTION

Vores medarbejder Kaj Larsen har valgt at stoppe i cafeen med udgangen af januar 2023. Han skal i stedet have en fuldtidsstilling som rusmiddelvejleder på Rusmiddelcenter Randers.


Vi siger Kaj tak for en fantastisk indsats og et godt samarbejde. Han har været en engageret, loyal og arbejdsom medarbejder med en meget veludviklet sans for humor.

Det er i høj grad hans fortjeneste, at Cafe Rusfri på kun 8 år har opnået den anerkendelse og respekt, som den har i dag både blandt brugerne, de frivillige, Randers Kommune, sponsorer og andre samarbejdspartnere.


Tirsdag den 31. januar 2023 kl. 14.00 - 16.00 afholder Cafe Rusfri’s Venner en uformel afskedsreception, hvor nuværende og tidligere brugere af cafeen og ansatte på Rusmiddelcenter Randers kan komme og hilse på Kaj og ønske ham god vind fremover i sit nye job.Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Cafe Rusfri’s Venner

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ungebehandler og cafémedarbejder til Rusmiddelcenter Randers Brænder du for at arbejde med strukturerede samtaleforløb med udgangspunkt i motivational interviewing og kognitiv adfærdsterapi? Forstår d

bottom of page