Cafeens deltagelse i sportsaktiviteter

 
Efter at cafeen er blevet medlem af Landsforeningen af Væresteder er cafeens brugere så småt begyndt at deltage i nogen af de sportsaktiviteter de arrangerer for socialt udsatte. For os er sporten mere end motion. Det er træningen i socialt samvær, samt det at danne netværk over hele landet når vi er af sted til stævner. Udover dette giver sporten os en masse gode oplevelser og er med til at styrke vores selvtillid når vi indimellem vinder en konkurrence.
 
 
Lillebæltslegene 2017 
 
Lørdag den 27. juni 2017 deltog vi for første gang i et idrætstilbud for socialt udsatte. Det var Lillebæltslegene i Fredericia. Her blev der dystet i forskellige idrætsaktiviteter, og på trods af regnvejr var alle i godt humør. Vores fire deltagere spillede alle petanque, og det lykkedes Asger Brandstrup og Carsten Wamberg at vinde en første plads i serie B, og Charlotte Lundbøll og og Palle Kühnel at vinde en tredje plads i serie A.  Pokalerne står nu og pynter i cafeen. 
  
 
 
 
  
Udsattelege Ferie Camp 2017 
 
I uge 31 deltog 27 brugere fra cafeen i Ferie Camp og Udsattelege på Randers Stadion. Vi deltog i 8 ud af de 17 discipliner der blev afviklet og klarede os rigtig godt taget i betragtning af at nogle af vores modstandere træner flere gange om ugen. 
 
Morten Bach Sørensen og Hanne Revsbeck vandt en første plads i badminton double, og samme Morten Bach Sørensen vandt også en anden plads i bueskydning. Så en guld og sølvpokal pynter nu i cafeen.  
 
 
 
 
Udsattelege Ferie Camp 2018
 
Ved Udsattelegene i 2018 deltog vi i petanque, stigegolf og dart. Morten Bach Sørensen vandt en aden plads i A-rækken indenfor dart, og kvalificerede sig til at deltage ved Social Inclusion Games i Holland. Desværre kunne Morten ikke få fri fra arbejde den uge, hvor stævnet fandt sted. Vi takker Morten for hans indsats i Danmark, og glæder os over den fine pokal der pynter i cafeen.
 
 
Cafe Rusfri | CVR: 35 30 68 89 | Gl. Hadsundvej 1A, 8900 Randers  | Tlf.: 93 85 01 33 | caferusfri@gmail.com