http://proxy.conventus.dk/kalender/ical.php?forening=15225&bruger=135214&key=oxmeICk8GmeLQgT5KkqPXJ3FATmF4LFi
top of page

Foredrag med Michael Hansen

Tirsdag den 28. januar 2020 blev der afholdt generalforsamling i Cafe Rusfri´s Venner. Herefter var der oplæg v/ tidligere misbruger, Michael Hansen. Michael Hansen er 39 år, født og opvokset i Randers, hvor han også bor i dag. Han er den ældste af tre søskende.

 

Som teenager blev han en ballademager. Hellere negativ opmærksomhed, end ingen opmærksomhed. I de tidlige teenageår udviklede han et stofmisbrug, som blev vildere og mere og mere afhængighedsskabende som tiden gik. Han blev drevet ud i kriminalitet for at skaffe penge til stofferne.

 

Michael har i dag flere domme bag sig, og har brugt adskillige år i fængsel. Han har også haft flere psykoser, og har været indlagt på psykiatrisk afdeling. 

 

Da Michael i 2016 mistede sin far til kræft, begyndte der at spirrre et lille håb om et andet liv. Det var en hård tid. I 2018 fandt han ud af, at hvis han kunne ligge rene urinprøver, så vil han kunne få sit kørekort igen. De to ting var en motivation til at blive clean. Det lykkedes med hjælp fra en bostøtte fra Randers Kommune. Michael er selv blevet stoffri uden nogle former for behandlingstilbud. Han blev clean den 28. november 2018, og har ikke haft nogen tilbagefald.

Den dag i dag ser fremtiden noget lysere ud med hensyn til uddannelse og job. Michael vil gerne arbejde med unge, der har været i samme situation som ham, og som gerne vil ud af et misbrug. På sigt kunne han godt tænke sig at blive psykoterapeut. 

CAFE RUSFRI

- For dig der har taget et valg

bottom of page