Galleri / Foredrag med Niels Roos

Foredrag med Niels Roos

 
Tirsdag den 15. januar 2019 havde cafeen besøg af Niels Roos. Niels Roos levede i mange år et liv som den feterede rapper Niarn med op- og nedture og et liv styret af sit alkoholmisbrug.
 
Nedturen kom i 2013 hvor han var døden nær. Her fik han stillet diagnosen betændelse i bugspytkirtlen. Den var forårsaget af et mangeårigt alkohol og stofmisbrug. Han var indlagt i en måned og var i overhængende livsfare.
 
Efter sin indlæggelse brugte Niels Roos et år på at finde tilbage til livet, men nu som ædru alkoholiker. Samtidig med alkoholen og stofmisbruget, lagde han også Niarn i graven.
 
Lettelsen og taknemmeligheden for at have overlevet, og sin nye tilstand af ædruelighed blev kort efter Niels' udskrivelse afløst af en depression, fortvivlelse og frygt for fremtiden. Han kunne ikke længere dulme de sorte tanker med alkohol og stoffer, og han søgte derfor hjælp hos Anonyme Alkoholikere.
 
I dag lever Niels Roos i ædruelighed, som familiefar, og med gang i nye musikprojekter, og ikke mindst lever han af sine foredrag, hvor han giver et hudløst ærligt indblik i sin historie.  
 
Det var en god aften i Cafe Rusfri. Niels leverede et et super godt foredrag. Han er sjov og humoristisk, men budskabet går alligevel rigtig fint igennem. Vores ca. 100 deltagere fik helt sikkert noget at tænke over.
Cafe Rusfri | CVR: 35 30 68 89 | Gl. Hadsundvej 1A, 8900 Randers  | Tlf.: 93 85 01 33 | caferusfri@gmail.com