Galleri / Foredrag med Kim Domino

Foredrag med Kim Domino

 
Tirsdag den 30. januar 2018 blev der afholdt generalforsamling i Cafe Rusfri's Venner. Efter selve generalforsamlingen var der et foredrag v/ tidligere misbruger og kriminel Kim Domino. 50 gæster var mødt op for at høre foredraget, og for at nyde et lille traktement.
 
Kim Domino fortalte om en barndom, hvor ham og hans bror havde været overladt meget til dem selv, idet moderen var syg. Kim havde stået for pasningen af sin lillebror. 
 
Kim begyndte allerede at stjæle som 11-årig. Han stjal slik som han solgte videre i skolegården. Som 18-årig havde han tjent mere end 100.000 brandvarme kroner, og følte at han havde styr på shittet. Det gik stærkt også for stærkt. En ven fik taget sin førlighed, da de kørte galt, en anden døde i hans arme efter et ligegyldigt slagsmål mellem 2 grupperinger.
 
Kim endte med at få en fængselsdom på 12 år, for at have smuglet 40 kg amfetamin fra Holland til Danmark. 
 
Det var først efter 6 år i fængslet, at Kim valgte at blive rusfri og droppe sin kriminelle adfærd. Det var svært for ham at komme ud af krimnaliteten, og den livsstil der fulgte med. Svært at udvære prestigen, anderkendelsen og pengene. 
 
I dag synes Kim, at han har spildt hele sin ungdom på at sidde i fængsel. Han misunder dem der har haft en almindelig ungdom, dem der har rejst, og har oplevet en masse sammen med dem de elsker.  
 
Han slås nu med posttraumatisk stress, angst og koncentrationsbesvær, som han udviklede under det lange fængselsophold. Samtidig nager det ham at han skylder mere end 1.000.000 kr i sagsomkostninger. Kim er pt. i udredning til fleksjob. Får han fleksjob, kan han muligvis søge gældssanering. 
 
Kim tager gerne rundt i landet og holder foredrag om sin fortid. Han håber at han kan redde nogenfra ikke at gå samme vej som ham. 
Cafe Rusfri | CVR: 35 30 68 89 | Gl. Hadsundvej 1A, 8900 Randers  | Tlf.: 93 85 01 33 | caferusfri@gmail.com