SAM FORENINGEN

paraplysam.jpg

SAM FORENINGEN

Rusmiddelcenter Randers og Cafe Rusfri er medlem af Foreningen SAM der står for “Sociale Aktiviteter og Motion”. SAM tilbyder aktiviteter på tværs af væresteder, varmestuer og aktivitetscentre i Randers kommune. Igennem SAM foreningen får brugerne mulighed for at møde nye mennesker og udvikle deres sociale netværk på tværs af institutionerne i kommunen. 

Deres mål er at skabe aktiviteter i trygge rammer, hvor alle føler sig velkomne. De trygge rammer skaber de ved at man følges med andre deltagere til aktiviteten og at koordinatoren Rita eller ambassadørerne fra foreningen altid følger med. Ambassadører er borgere på væresteder, varmestuer, og aktivitetscentre der gennem længere tid har benyttet sig af foreningens tilbud, og som spreder kendskab om foreningen.

På sigt er målet, at de borgere der deltager i foreningens aktiviteter skal opleve, at deres sundhed forbedres, og at de får lyst og mod på at udvikle deres sociale netværk udenfor foreningens rammer. Med andre ord håber de, at deres forening vil være med til at skabe venskaber mellem mennesker der ikke sædvanligvis mødes.    

 

SAM-Foreningen har en lang række faste ugentlige aktiviteter, som Cafe Rusfri’s medlemmer også har mulighed for at deltage i. Opslag vedr. aktiviteter i SAM-foreningen bliver slået op på cafeens Facebook-side og på cafeens opslagstavle. 

 

SAM Foreningen har en kolonihave på Benzonvej i Dronningborg (Have 7). Alle væresteder, aktivitetscentre og varmestuer i byen er velkomne til at benytte stedet. Cafe Rusfri har en nøgle. 

Kontaktpersoner

Vær opmærksom på

SAM-foreningen stiller ikke krav om, at du skal være rusfri når du deltager i deres aktiviteter.

 

Du skal derfor være opmærksom på, at du kan møde en der er påvirket ved deres arrangementer, så mød først op her den dag du har lært at sige NEJ.

Adresse

Cafe Rusfri 

Gl. Hadsundvej 1.A

8900 Randers C

Cafeen direkte: 93850133

Kaj Larsen: 20138742

Pytte Hertz: 20341495

caferusfri@gmail.com 

www.caferusfri.dk

Bankoplysninger

CVR NR: 35306889

Reg nr. 6187 konto nr. 0000053678

Mobilepay: 38790

Adresse

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Cafe Rusfri's Venner

Gl. Hadsundvej 1.A

8900 Randers C

Anette Juul Sørensen, 

formand: 20820381 

caferusfrisvenner@gmail.com 

www.caferusfri.dk

Åbningstider

Mandag: Lukket 

Tirsdag: kl. 12.00 - 20.00

Onsdag: kl. 12.00 - 15.00

Torsdag: kl. 12.00 - 15.00 

Fredag: kl. 15.00 - 20.00

Lørdag: Lukket 

Søndag: Lukket 

Read More >