SAM FORENINGEN

paraplysam.jpg

SAM FORENINGEN

Rusmiddelcenter Randers og Cafe Rusfri er medlem af Foreningen SAM der står for “Sociale Aktiviteter og Motion”. SAM tilbyder aktiviteter på tværs af væresteder, varmestuer og aktivitetscentre i Randers kommune. Igennem SAM foreningen får brugerne mulighed for at møde nye mennesker og udvikle deres sociale netværk på tværs af institutionerne i kommunen. 

Deres mål er at skabe aktiviteter i trygge rammer, hvor alle føler sig velkomne. De trygge rammer skaber de ved at man følges med andre deltagere til aktiviteten og at koordinatoren Allan eller ambassadørerne fra foreningen altid følger med. Ambassadører er borgere på væresteder, varmestuer, og aktivitetscentre der gennem længere tid har benyttet sig af foreningens tilbud, og som spreder kendskab om foreningen.

På sigt er målet, at de borgere der deltager i foreningens aktiviteter skal opleve, at deres sundhed forbedres, og at de får lyst og mod på at udvikle deres sociale netværk udenfor foreningens rammer. Med andre ord håber de, at deres forening vil være med til at skabe venskaber mellem mennesker der ikke sædvanligvis mødes.    

 

SAM-Foreningen har en lang række faste ugentlige aktiviteter, som Cafe Rusfri’s medlemmer også har mulighed for at deltage i. Opslag vedr. aktiviteter i SAM-foreningen bliver slået op på cafeens Facebook-side og på cafeens opslagstavle. 

 

SAM Foreningen har en kolonihave på Benzonvej i Dronningborg (Have 7). Alle væresteder, aktivitetscentre og varmestuer i byen er velkomne til at benytte stedet. Cafe Rusfri har en nøgle. 

Kontaktpersoner

Vær opmærksom på

SAM-foreningen stiller ikke krav om, at du skal være rusfri når du deltager i deres aktiviteter.

 

Du skal derfor være opmærksom på, at du kan møde en der er påvirket ved deres arrangementer, så mød først op her den dag du har lært at sige NEJ.