Bisidderforeningen

bisidder2-1024x1024.jpg

Har du siddet i en situation hos kommunen, lægen, advokaten eller lignende og manglet støtte til at få sagt de vigtige ting – eller til at få talt samtalen igennem bagefter? Så kan du kontakte Bisidderforeningen i Randers

 

Bisidderforeningen for Randers kan tilbyde dig hjælpfra en frivillig bisidder, som vil gennemgå din sag med dig inden mødet, være til stede sammen med dig under mødet som et ekstra sæt ører og øjne, og sikre,at du forstår de ting, der bliver sagt, at du får stillet de spørgsmål, du ønsker, og at du får brugbare svar med hjem.

De frivillige bisiddere er ikke professionelle med et stort kendskab til lovstof eller medicinske termer. Det er mennesker, der gerne vil hjælpe andre der har brug for støtte ved vanskellige samtaler. Deres personlige egenskaber er tålmodighed, imødekommenhed engagement, lydhørhed og så har de selvfølgelig tavshedspligt. Alle i Bisidderforeningen Randers arbejder gratis.

 

Bisidderforenigen har eksisteret siden 2015. Der er pt. 13 bisiddere med foreskellige kompetencer. Vi prøver altid at finde den bisidder, der har relevant erfaring og passer bedst til borgerrens behov og situation.

Bisidderforeningen

Kontaktperson